طرح توانمند سازی کانون های فرهنگی

به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه طرح توانمند سازی کانون های فرهنگی در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 1 و 2 آذر 1402 برگزار گردید. این طرح که با سخنرانی معاونت محترم فرهنگی و اجتماعی جناب آقای دکتر حدادی نژاد و رئیس اداره حمایت و پشتیبانی آقای مهندس نوبخت در صبح روز چهارشنبه آغاز گردید، با برگزاری کارگاه هایی درخصوص 1- آشنایی با کانون ها و معرفی کانون های دانشگاه و سامانه ثبت فعالیت های فرهنگی(فرنما)که توسط کارشناس کانون ها خانم ساجدی ارائه گردید. 2- کارگاه توانمند سازی کانون ها توسط آقای دکتر حسین زاده عضو هیأت علمی پژوهشگاه مطالعات فرهنگی، اجتماعی و تمدنی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ادامه یافت. درروز دوم اجرای طرح اعضای شورای مرکزی کانون ها پس از حضور بر سر مزار شهید مدافع حرم شهید کمالی و زیارت امامزاده عباس ساری، جهت برگزاری نشست صمیمی با حاج آقا فضلیان در جنگل آموزشی دارابکلا حضور یافتند و از توصیه های مفید ایشان برای پیشبرد امور فرهنگی و کار گروهی بهره بردند.