دکتر عباس متدین

تلفن تماس:۰۱۱۳۳۶۸۷۴۸۰

آدرس ایمیل  aba.motedayen@yahoo.com

شرح وظایف مدیریت برنامه ریزی فرهنگی و اجتماعی

• برنامه­ ریزی طرح­های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی دانشگاه.
  • برنامه­ ریزی طرح­های فوق برنامه در زمینه­ های فرهنگی علمی و هنری.
  • برنامه­ ریزی و اداره امور مربوط به مراسم، اردوها، سمینارها و کنفرانس­های فرهنگی و اجتماعی با همکاری واحدهای مربوطه.
  • گسترش فضای اخلاقی و تربیتی در دانشگاه همراه با ایجاد روحیه نشاط در دانشجویان.
  • ایجاد هماهنگی انسجام و همکاری لازم میان متولیان امور فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه.
  • تعامل و ارتباط با مراکز و نهادهای فرهنگی، هنری و اجتماعی کشور.
  • مطالعه بررسی و شناسایی معضلات فرهنگی دانشگاهیان نیازهای فکری مخاطبان، زمینه­ ها و علل آسیب­ پذیری و چاره اندیشی در مورد راه حل مشکلات فرهنگی.
  • برگزاری جشن­ های فارغ ­التحصیلی دانشجویی با همکاری شورای فرهنگی.
  • فراهم نمودن بستر مناسب جهت فعالیت­های فرهنگی دانشگاهیان (اعم از دانشجویان اساتید و کارکنان) متناسب با اهداف فرهنگی.
  • بررسی و مطالعه به منظور شناخت مسائل و مشکلات فرهنگی دانشجویان و ارائه راهکاری مطلوب و کارآمد در جهت ارتقاء کیفی امور به معاونت مربوطه.
  • نظارت بر فعالیت­ کانون­های فرهنگی، هنری و اجتماعی، انجمن­های علمی، نشریات دانشجویی و فعالیت­های قرآنی.