مراسم رونمایی اولیه از روپوش تخصصی ویژه دانشجویان دختر دانشگاه

در این مراسم بمناسبت فرارسیدن عید سعید فطر، از روپوش هایی که براساس یک کار پژوهشی بلند مدت و به دست دانشجوی کارآفرین رشته طراحی لباس دانشگاه فنی و حرفه ای آمل، برای تامین نیازمندی های دانشجویان_دختر دانشگاه تخصصی علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری طراحی شد، با حضور اعضای هیات رئیسه دانشگاه رونمایی گردید. در این مرحله از روپوش، تن_پوش و پوشش_سر که بصورت متناسب با زیست بوم فرهنگی و تخصصی کشاورزی استان مازندران و دانشجویان دانشکده علوم زراعی طراحی شده بود رونمایی گردید. همچنین اعضای هیات رئیسه ضمن مقایسه روپوش جدید با روپوش های سفید رنگ رایج در دانشگاه ها، با ابراز رضایت از کلیت طراحی شده، نکات مدنظرشان را در زمینه بهبود کمیت و کیفیت طرح اولیه ارائه شده، برای فراگیر شدن این پوشش در بخش های مورد نظر ارایه نمودند.